Heeft jouw moedermelk
het Fairtrade label al?

Eet je Fairtrade tijdens de borstvoeding, dan geniet je baby via je moedermelk mee van die lekkere smaken. Daarom kan je nu ook een Fairtrade label aanvragen voor je moedermelk. Laat je verrassen door Fairtrade kraamkost: lekker voor jou, lekker voor je kleintje én je steunt ineens eerlijke handel. Natuurlijk kunnen ook mama’s die geen borstvoeding geven, papa’s of -goh ja- eigenlijk iedereen van Fairtrade genieten.

MicrosoftTeams-image (113)

Ontdek de recepten, met liefde
samengesteld door Sofie Dumont:

“Ik ben fan van Fairtrade producten”, stelt Sofie. “Als chef gebruik ik liefst kwaliteitsvolle en lekkere producten. Dat ik die terugvind met het Fairtrade label en zo ervoor kan zorgen dat boeren een eerlijke prijs krijgen, is voor mij een belangrijke meerwaarde die ik ook graag meegeef aan mijn eigen dochter Grace.”

Lactatiedeskundige bij de Belgische Vereniging van Lactatiekundigen: “Moedermelk is de optimale voeding voor een baby en bovendien een duurzame en ecologische keuze. Fairtrade producenten dragen net zoals moeders die borstvoeding geven zorg voor het milieu en kwaliteitsvolle producten.”

Bananenbrood met Chocolade en Gember

Vegetarische Rijstbowl met Honing-Sojasaus

Ontbijtsmoothie met Banaan, Kokos en Gember

Pho met Kip, Gember en Noedels

Pad Thai met Groenten

EN OOK NOG
EENS FAIRTRADE

Geef de smaak voor Fairtrade vanaf het prille begin door aan de jongste generatie ‘Fairtraders’. Zo steun je ineens eerlijke en duurzame handel. Alle Fairtrade producten komen op een mens- en milieuvriendelijke manier tot stand. Producenten krijgen een minimumprijs en zicht op een betere toekomst. Heerlijk en ook nog eens Fairtrade.